For folk, der ønsker at købe ejendom på Costa Blanca, nemlig i Torrevieja, er det vigtigt at lære den lokale kultur og traditioner at kende.

Ferie i Torrevieja begynder, som på mange andre spanske byer, med et karneval, der giver folk glæde og maler byens gader med klare farver.
Parade- og kostumekonkurrencen afholdes normalt om søndagen i karnevallet. På denne dag kan du se forskellige dansetrupper marchere med originale kostumer i jagten på hovedpræmien. Den følgende lørdag aften er der en natparade, hvor alle kan deltage i paraden.

Erfarne rejsende foretrækker at reservere et hotel i Spain i gå videre online, sammenlign priser, bedømmelser og anmeldelser. For eksempel i Torrevieja kan du bestille La Mata Vinamar hotel fra 41 euro pr. nat.

En del af kulturen på Costa Blanca er også kulinarisk. I marts afholdes en meget interessant begivenhed i Torrevieja: Gastrocomer-messen, på byhavnens område, og hvor de fleste af de lokale restauranter, caféer og hotelvirksomheder tilbyder besøgende at smage de lækreste lokale retter.


Og i april er det tid at deltage i en af ​​de vigtigste ferier i Torrevieja, Costa Blanca og i Spanien generelt: Påske. Fjorten laug eller broderskaber marcherer gennem byen alle fejringens dage. Nogle af dem ledsages af en parade af trommer, der gør fejringen til noget uforglemmeligt.

Med maj måned vender glæden, solen og festen tilbage. Og det skyldes, at Torrevieja i løbet af ugen bliver et stykke Andalusien takket være Feria de Maio-messen, som tiltrækker omkring tre hundrede tusinde besøgende fra hele Spanien. Kostumer fra Sevilla, kunsten at klæde heste på, boder, musik. Alt dette ledsages dag og nat af god lokal vin.


Juni og juli er månederne tilbedelse af Det Hellige Hjerte og Jomfru del Carmen (16. juli)
, havets protektor, hvis fest fejres med gastronomiske smagninger og alle mulige begivenheder relateret til havet.

Fra 1. december til 17. december hvert år
afholdes de vigtigste helligdage i byen Torrevieja til ære for den ubesmittede undfangelse. Det er værd at bemærke her aftenoptoget, der finder sted den 8. Arrangementet finder sted i slutningen af ​​juli i Air de la Salle. Grupper og kunstnere fra Spanien, Indien, Kina, Europa og Amerika deltager i denne festival.