Når du blir spurt om hovedattraksjonene i Barcelona, ​​er svaret alltid det samme: hele byen er en kontinuerlig attraksjon. Få byer i verden kan måle seg med Barcelona i denne forbindelse. En spasertur gjennom byen vil overraske deg med en rik arkitektonisk arv som inkluderer ruiner fra Romerriket, middelaldergater, fantastisk Gaudí-arkitektur og ultramoderne bygninger fra det tjueførste århundre. Kunstelskere vil ikke kjede seg i Barcelona. De mest imponerende severdighetene er Picasso- og Joan Miró-museene, Palau Nacional, som huser den største samlingen av romansk kunst i verden. Du bør også være oppmerksom på Museu d'Art Contemporani - utstillinger for kjennere av samtidskunst presenteres her.

Erfarne reisende bestiller hotell i Spania online, sammenligne karakterer, priser og studieanmeldelser. For eksempel, i Barcelona, kan du bestille Eurostars Bcn Design-hotellet fra € 100 per natt.

>< p>
Selvfølgelig kan du ikke gå glipp av hovedsymbolet til Barcelona - La Sagrada Familia, som ligger nord i byen. En omvisning i tempelet kan kombineres med et besøk til husmuseet til arkitekten Antoni Gaudi, som ligger på tempelets territorium.

Fotballfans bør definitivt komme inn på Barcelona-museet, denne utstillingen of football berømmelse besøkes av opptil halvannen million turister i året.
Hvis du reiser med barn, trenger du bare å gå til Museu de Cera de Barcelona voksmuseum, som har over 300 voksfigurer, ekte kjente personer og fiktive karakterer fra verdenslitteraturen. Også verdt oppmerksomhet er en av de vakreste parkene i Europa, Parc de la Ciutadella, hvor du kan kjøre båt på innsjøen.

>< p>
Mens du er i Barcelona, ​​er det verdt å prøve spanske tapas, som serveres på nesten alle spisesteder, samt utsøkt katalansk mat. Lokale spesialiteter inkluderer Arroz Negro - sjømat og grønnsaker med ris og blekksprutsaus og Paella - en gul risbasert rett med grønnsaker, kjøtt eller sjømat. Nattelivet i Barcelona regnes som et av de beste i verden. Nattelivet starter ved midnatt. Når du ankommer Barcelona kan du kjøpe Barcelona-kortet, som gir mange rabatter på offentlig transport og inngangspenger. På enkelte dager i måneden kan enkelte museer besøkes gratis.

Praktiske råd for turister i Barcelona


Vær oppmerksom på lommetyver, det er også vanlig i byen for å stjele poser rett på gaten.

>< p>

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot folk som tilbyr "hjelp" rundt Ramblas og Gamlebyen. Ikke la bagasjen stå uten tilsyn, ta med deg kun små mengder kontanter. Ha fargekopier av dokumenter med deg, og la originalene ligge i hotellets safe. Alle som har vært utsatt for en forbrytelse bør umiddelbart gå til nærmeste politistasjon - dette er nødvendig for å få erstatning.