Når du bliver spurgt om de største attraktioner i Barcelona, ​​er svaret altid det samme: hele byen er en kontinuerlig attraktion. Få byer i verden kan matche Barcelona i denne henseende. En gåtur gennem byen vil overraske dig med en rig arkitektonisk arv, der omfatter ruiner fra Romerriget, middelaldergader, fantastisk Gaudí-arkitektur og ultramoderne bygninger fra det enogtyvende århundrede. Kunstelskere vil ikke kede sig i Barcelona. De mest imponerende seværdigheder er Picasso- og Joan Miró-museerne, Palau Nacional, som rummer den største samling af romansk kunst i verden. Du bør også være opmærksom på Museu d'Art Contemporani - udstillinger for kendere af samtidskunst præsenteres her.

Erfarne rejsende booker et hotel i Spain online, sammenlign bedømmelser, priser og undersøgelsesanmeldelser. I Barcelona kan du f.eks. booke Eurostars Bcn Design hotel fra 100 € pr. nat.


Du kan selvfølgelig ikke gå glip af hovedsymbolet af Barcelona - La Sagrada Familia, som ligger i den nordlige del af byen. En rundtur i templet kan kombineres med et besøg på arkitekten Antoni Gaudis husmuseum, som er placeret på templets område.

Fodboldfans bør bestemt besøge Barcelona Museum, denne udstilling of football berømmelse besøges af op til halvanden million turister om året.
Hvis du rejser med børn, skal du bare gå til Museu de Cera de Barcelona voksmuseum, som har over 300 voksfigurer, ægte kendte personer og fiktive personer fra verdenslitteraturen. Også værd at være opmærksom på er en af ​​de smukkeste parker i Europa, Parc de la Ciutadella, hvor du kan sejle med både på søen.


Mens du er i Barcelona, ​​er det det værd at prøve spanske tapas, som serveres i næsten alle spisesteder, samt udsøgt catalansk køkken. Lokale specialiteter omfatter Arroz Negro - fisk og skaldyr og grøntsager med ris og blækspruttesauce og Paella - en ret på gul ris med grøntsager, kød eller skaldyr. Nattelivet i Barcelona anses for at være et af de bedste i verden. Nattelivet starter ved midnat. Når du ankommer til Barcelona, ​​kan du købe Barcelona-kortet, som giver mange rabatter på offentlig transport og adgangsgebyrer. På visse dage i måneden kan nogle museer besøges gratis.

Praktiske råd til turister i Barcelona


Pas på lommetyve, det er også almindeligt i by for at stjæle tasker lige på gaden.



Der skal lægges særlig vægt på mennesker, der tilbyder "hjælp" omkring Ramblaen og den gamle bydel. Efterlad ikke bagage uden opsyn, tag kun små kontantbeløb med dig. Opbevar farvekopier af dokumenter med dig, og efterlad originalerne i hotellets pengeskab. Enhver, der har været offer for en forbrydelse, bør straks gå til den nærmeste politistation - dette er nødvendigt for at opnå erstatning.