For de fleste turister vekker omtalen av Praha tanker om den ikoniske Karlsbroen, den historiske astronomiske klokken og eventyret som Praha slott. Men det er et annet Praha, en unik, sære og mindre kjent side, som venter på å bli gravd fram og utforsket. Ja, du gjettet riktig - denne artikkelen er dedikert til alle "Utenfor allfarvei"-stedene i denne pittoreske byen, som kan gjøre helgen din i Praha til en virkelig magisk opplevelse.

Klar til å vandre? Spenn deg fast, for denne unike helgeturen i Praha er i ferd med å heve reiseopplevelsene dine til et helt nytt nivå.

Dag 1: Start med historien om kommunismen og kjernefysisk bunkertur

Begynn dagen med å dykke dypt inn i kommunismens historie. Kommunismens museum presenterer en levende fortelling om epoken, som viser alt fra dagliglivet, politikk, sport, utdanning, til undertrykkelse og kunst. Gjenopplev dagene til det tidligere totalitære regimet og forstå den betydelige rollen det spilte i å forme landet.

Etter å ha besøkt museet, forbered deg på å få et avslappende perspektiv på den kalde krigen på Praha Nuclear Bunker-tur. Et hemmelighetsfullt tilfluktsrom for kjernefysisk nedfall fra tiden, det fanger angsten og frykten som rådet i disse tider. Klikk her for veibeskrivelse.

Dag 2: Besøk Letná-parkene og slapp av på en kafé

Hva med å starte den andre dagen av helgeturen med et forfriskende besøk i en av Prahas vakreste parker? Letná Parks, med utsikt over byen fra bakketoppen, er et sted hvor du kan unnslippe mengden og få en annerledes utsikt over Praha.

Utforsking etter parken, gå til Café Letka som ligger i nærheten. En legemliggjøring av Prahas kafékultur, det er et sted å slappe av, slappe av, nyte fantastisk kaffe og bare se verden gå forbi. Finn den på Google Maps.

Dag 3: Utforsk Vyšehrad og Wallenstein-hagen

Start den siste dagen av din unike helgetur ved å utforske det historiske fortet Vyšehrad. Dette stedet er kjent som Prahas fødested, og tilbyr fantastiske panoramaer over byen og Vltava-elven.

Etter å ha pakket ut den fantastiske historien til Vyšehrad, gå din vei mot Wallenstein-hagen, et perfekt sted å finne trøst midt i byens mas. Denne geometrisk presise hagen i italiensk stil er hjemsted for en rekke fantastiske skulpturer, vakre påfugler og til og med en bemerkelsesverdig kunstig dryppsteinsvegg. Naviger hit.

Under reisen, sørg for å bo på de beste stedene for å legge til komfort og luksus til besøket ditt. Dette kan enkelt gjøres ved å sammenligne hotelltilbud i Praha på hotels-scanner.com. Nettstedet tilbyr et bredt utvalg av alternativer å velge mellom, og sikrer at du finner et perfekt sted å hvile og forynge etter en lang dag med utforsking.

Innpakning

Praha er en skattekiste av opplevelser som venter på å bli oppdaget. Med denne "Off the Beaten Path"-reiseplanen får du utforske de ubesunge stedene i byen og avsløre dens sanne sjarm og livlighet. Så pakk kofferten og forbered deg på å bli fascinert av magien og stillheten til Prahas mindre kjente steder.