For de fleste turister vækker omtalen af ​​Prag tankerne om den ikoniske Karlsbro, det historiske astronomiske ur og eventyret som Prag Slot. Men der er et andet Prag, en unik, finurlig og mindre kendt side, der venter på at blive gravet frem og udforsket. Ja, du gættede det rigtigt - denne artikel er dedikeret til alle 'Off the Beaten Path'-steder i denne maleriske by, der er i stand til at gøre din weekend i Prag til en virkelig magisk oplevelse.

Klar til at vandre? Spænd op, for denne unikke weekendrejse i Prag er ved at løfte dine rejseoplevelser til et helt nyt niveau.

Dag 1: Start med Kommunismens Historie og Nuklear Bunker Tour

Begynd din dag med at dykke dybt ned i kommunismens historie. Kommunismens museum præsenterer en levende fortælling om æraen, der viser alt fra dagligdagen, politik, sport, uddannelse, til undertrykkelse og kunst. Genoplev det tidligere totalitære regimes dage og forstå den vigtige rolle, det spillede i at forme landet.

Efter at have besøgt museet, forbered dig på at få et afslappende perspektiv af den kolde krigs æra på Prags atombunkertur. Et hemmelighedsfuldt atomnedfaldsly fra æraen, det fanger de bekymringer og frygt, der herskede i disse tider. Klik her for vejledning.

Dag 2: Besøg Letná Parks og slap af på en café

Hvad med at starte den anden dag af din weekendtur med et forfriskende besøg i en af ​​Prags smukkeste parker? Letná Parks med udsigt over byen fra bakketoppen er et sted, hvor du kan undslippe mængden og få en anderledes udsigt over Prag.

Udforskning af postparken, tag til Café Letka, der ligger i nærheden. En legemliggørelse af Prags cafékultur, det er et sted at slappe af, slappe af, nyde noget fantastisk kaffe og simpelthen se verden gå forbi. Find det på Google Maps.

Dag 3: Udforsk Vyšehrad og Wallenstein-haven

Start den sidste dag på din unikke weekendtur ved at udforske det historiske fort Vyšehrad. Dette sted, der er kendt som Prags fødested, byder på fantastiske panoramaer af byen og Moldau-floden.

Efter at have pakket Vyšehrads pragtfulde historie ud, gå din vej mod Wallenstein-haven, et perfekt sted at finde trøst midt i byens stress. Denne geometrisk præcise have i italiensk stil er hjemsted for en række fantastiske skulpturer, smukke påfugle og endda en bemærkelsesværdig kunstig drypstensvæg. Naviger herover.

Under din rejse skal du sørge for at bo på de bedste steder for at tilføje komfort og luksus til dit besøg. Dette kan nemt gøres ved at sammenligne hoteltilbud i Prag på hotels-scanner.com. Hjemmesiden tilbyder en bred vifte af muligheder at vælge imellem, hvilket sikrer, at du finder et perfekt sted at hvile og forynge efter en lang dag med udforskning.

Afslutter

Prag er et skatkammer af oplevelser, der venter på at blive opdaget. Med denne 'Off the Beaten Path'-rejseplan får du mulighed for at udforske de ubesungne steder i byen og afsløre dens sande charme og livlighed. Så pak dine kufferter og forbered dig på at blive fascineret af magien og roen i Prags mindre kendte steder.