Dacă îți place să călătorești, probabil că ești conștient de durerile alegerii. Sevilla este unul dintre cele mai frumoase orașe din Spania. Aici vă recomandăm să mergeți în timpul vacanței.

Excursiile prin Sevilla nu vor lăsa indiferent niciun turist. Puteți vedea o vedere panoramică a orașului urcând pe turnuri, dintre care există un număr mare în oraș.

Călătorii cu experiență preferă să rezerve un hotel în Spania în avans online, comparați prețurile, evaluările și recenziile. De exemplu, în Madrid, puteți rezerva Emperador Madrid de la 88 de euro pe noapte.


Căruțele trase de cai care circulă pe străzile orașului sunt considerate un transport cu drepturi depline, provoacă încântare și surprindere în rândul turiștilor. Una dintre atracțiile din Sevilla sunt petrecerile în care veți vedea spectacole de flamenco. Mulți oameni cunosc flamenco ca pe un dans pasionat, dar nu toată lumea știe că acesta este un stil muzical, reprezentat de peste 50 de soiuri, și este muzică, dans și cânt.

Ei bine, cine dintre noi nu a visat să vizitezi măcar o dată luptele spaniole? Sevilla are una dintre cele mai mari arene în care au loc astfel de lupte.

Unul dintre locurile turistice preferate este parcul - Insula Magică. Este situat în partea istorică a Sevilla. Aici puteți face cunoștință cu istoria și cultura diferitelor popoare ale lumii, puteți vizita un planetariu ultramodern, puteți merge cu un monorail, puteți urmări un spectacol cu laser, puteți asculta muzică exotică și puteți găsi multe alte distracții pentru dvs.



Recomandăm cu siguranță vizitarea Catedralei Sf. Maria, în interiorul căreia se află Curtea Portocalii. Pe teritoriul său s-a păstrat un font de marmură octogonal. Aici puteți vizita și biblioteca Capitolului Catedralei, care conține toate colecțiile bibliotecii Columb.

În plus, există simbolul Sevilla - Turnul lui Harald.

Asigurați-vă că vizitați una dintre cele mai mari insule verzi din Sevilla - Parcul Maria Luisa, la granița cu care se află Piața Americii, reprezentată de 3 foste clădiri expoziționale.


Unul dintre cele mai interesante locuri din Sevilla este Casa lui Pilat, care conține diverse stiluri arhitecturale, în plus, conține busturi a 24 de oameni de stat, inclusiv împărați romani.

Strada Sierpes este o paradis pentru turisti. Aici puteți cumpăra diverse suveniruri și cadouri.

Printre altele, puteți vizita Mănăstirea Santa Paula, Biserica Bazilica Macarena, Muzeul de Artă și multe alte atracții ale acestui oraș.