Ha szeret utazni, valószínűleg tisztában van a választás nehézségeivel. Sevilla Spanyolország egyik legszebb városa. Ide ajánljuk, hogy menjen el nyaralása alatt.

A Sevilla körüli kirándulások nem hagynak közömbösen egyetlen turistát sem. A tornyok megmászásával panorámás kilátás nyílik a városra, amelyekből nagy számban található a városban.

A tapasztalt utazók szívesebben foglalnak szállodát Spanyolországban előre online, hasonlítsa össze az árakat, értékeléseket és véleményeket. Például Madridban éjszakánként 88 eurótól foglalhatja le az Emperador Madridot.

>


A város utcáin közlekedő lovas kocsik teljes értékű közlekedési eszköznek számítanak, örömet és meglepetést okoznak a turisták körében. Sevilla egyik látványossága a bulik, ahol flamenco előadásokat láthat. A flamencót sokan szenvedélyes táncként ismerik, de nem mindenki tudja, hogy ez egy több mint 50 fajta által képviselt zenei stílus, amely zenét, táncot és éneket jelent.

Hát, ki ne álmodott volna közülünk legalább egyszer ellátogat a spanyol bikaviadalokra? Sevillában van az egyik legnagyobb aréna, ahol ilyen küzdelmeket rendeznek.

A turisták egyik kedvenc helye a park - a Varázssziget. Sevilla történelmi részén található. Itt megismerkedhet a világ különböző népeinek történelmével és kultúrájával, ellátogathat egy ultramodern planetáriumba, lovagolhat egysínen, nézhet lézershow-t, hallhat egzotikus zenét, és sok más szórakozási lehetőséget találhat magának.



Mindenképpen javasoljuk a Szt. Mária-székesegyház megtekintését, melyen belül található a Narancsudvar. Területén egy nyolcszögletű márványbetétet őriztek meg. Itt megtekintheti a székesegyházi káptalan könyvtárát is, amely a Columbus könyvtár összes gyűjteményét tartalmazza.

Emellett van Sevilla szimbóluma, a Harald-torony.

Győződjön meg róla, hogy látogassa meg Sevilla egyik legnagyobb zöld szigetét - a Maria Luisa Parkot, amelynek határán van az Amerika tér, amelyet 3 egykori kiállítási épület képvisel.


Sevilla egyik legérdekesebb helye a Pilátus-ház, amely különféle építészeti stílusokat tartalmaz, emellett 24 államférfi mellszobra, köztük római császárok mellszobra is látható.

A Sierpes utca egy turisták paradicsoma. Itt különféle szuveníreket és ajándékokat vásárolhat.

Egyebek mellett felkeresheti a Santa Paula kolostort, a Basilica Macarena templomot, a Művészeti Múzeumot és a város sok más látnivalóját.