Hvis du elsker at rejse, er du sikkert klar over, hvor vanskeligt det er at vælge. Sevilla er en af ​​de smukkeste byer i Spanien. Det er her, vi anbefaler, at du tager hen under din ferie.

Udflugter rundt i Sevilla vil ikke efterlade nogen turist ligeglad. Du kan se en panoramaudsigt over byen ved at bestige tårnene, som der er et stort antal af i byen.

Erfarne rejsende foretrækker at reservere et hotel i Spain på forhånd online, sammenligne priser, bedømmelser og anmeldelser. For eksempel i Madrid kan du booke Emperador Madrid fra 88 euro per nat.


Hestevogne, der kører rundt i byens gader, betragtes som en fuldgyldig transport, de vækker glæde og overraskelse blandt turister. En af attraktionerne i Sevilla er festerne, hvor du vil se flamencoforestillinger. Mange mennesker kender flamenco som en passioneret dans, men ikke alle ved, at dette er en musikalsk stil, repræsenteret af mere end 50 varianter, og er musik, dans og sang.

Nå, hvem af os har ikke drømt om besøger spansk tyrefægtning mindst én gang? Sevilla har en af ​​de største arenaer, hvor sådanne kampe afholdes.

Et af de foretrukne turiststeder er parken - Den Magiske Ø. Det er beliggende i den historiske del af Sevilla. Her kan du stifte bekendtskab med historien og kulturen for forskellige folkeslag i verden, besøge et ultramoderne planetarium, køre på monorail, se et lasershow, høre eksotisk musik og finde mange andre underholdninger for dig selv.



Vi anbefaler bestemt at besøge Cathedral of St. Mary, indeni som ligger Orange Courtyard. En ottekantet marmorfont er blevet bevaret på dens territorium. Her kan du også besøge katedralkapitlets bibliotek, som indeholder alle samlingerne fra Columbus-biblioteket.

Derudover er der symbolet på Sevilla - Haralds tårn.

Sørg for at besøg en af ​​de største grønne øer i Sevilla - Maria Luisa Park, på grænsen, hvortil der er America Square, repræsenteret af 3 tidligere udstillingsbygninger.


Et af de mest interessante steder i Sevilla er Pilatus' hus, som indeholder forskellige arkitektoniske stilarter, derudover indeholder den buster af 24 statsmænd, inklusive romerske kejsere.

Sierpes Street er et paradis for turister. Her kan du købe forskellige souvenirs og gaver.

Du kan blandt andet besøge Santa Paula-klosteret, Basilica Macarena-kirken, Museum of Art og mange andre attraktioner i denne by.