Αν σας αρέσουν τα ταξίδια, πιθανότατα γνωρίζετε τους πόνους της επιλογής σας. Η Σεβίλλη είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ισπανίας. Εδώ σας προτείνουμε να πάτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Οι εκδρομές στη Σεβίλλη δεν θα αφήσουν αδιάφορο κανένα τουρίστα. Μπορείτε να δείτε μια πανοραμική θέα της πόλης ανεβαίνοντας στους πύργους, από τους οποίους υπάρχει μεγάλος αριθμός στην πόλη.

Οι έμπειροι ταξιδιώτες προτιμούν να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο στην Ισπανία εκ των προτέρων online, συγκρίνετε τιμές, αξιολογήσεις και κριτικές. Για παράδειγμα, στη Μαδρίτη, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Emperador Madrid από 88 ευρώ ανά διανυκτέρευση.


Τα άλογα που κινούνται στους δρόμους της πόλης θεωρούνται πλήρης μεταφορά, προκαλούν χαρά και έκπληξη στους τουρίστες. Ένα από τα αξιοθέατα της Σεβίλλης είναι τα πάρτι όπου θα δείτε παραστάσεις φλαμένκο. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν το φλαμένκο ως παθιασμένο χορό, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι ότι αυτό είναι ένα μουσικό στυλ, που αντιπροσωπεύεται από περισσότερες από 50 ποικιλίες, και είναι μουσική, χορός και τραγούδι.

Λοιπόν, ποιος από εμάς δεν έχει ονειρευτεί Επισκεφτείτε ισπανικές ταυρομαχίες τουλάχιστον μία φορά; Η Σεβίλλη έχει μια από τις μεγαλύτερες αρένες όπου διεξάγονται τέτοιοι αγώνες.

Ένα από τα αγαπημένα τουριστικά μέρη είναι το πάρκο - το Μαγικό Νησί. Βρίσκεται στο ιστορικό τμήμα της Σεβίλλης. Εδώ μπορείτε να εξοικειωθείτε με την ιστορία και τον πολιτισμό διάφορων λαών του κόσμου, να επισκεφθείτε ένα υπερσύγχρονο πλανητάριο, να κάνετε ιππασία μονόδρομου, να παρακολουθήσετε ένα σόου με λέιζερ, να ακούσετε εξωτική μουσική και να βρείτε πολλές άλλες διασκεδάσεις για τον εαυτό σας.



Σας προτείνουμε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας, μέσα στον οποίο βρίσκεται η Πορτοκαλί Αυλή. Στην επικράτειά του σώζεται οκταγωνική μαρμάρινη γραμματοσειρά. Εδώ μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη του κεφαλαίου του καθεδρικού ναού, η οποία περιέχει όλες τις συλλογές της βιβλιοθήκης του Κολόμβου.

Επιπλέον, υπάρχει το σύμβολο της Σεβίλλης - Πύργος του Χάραλντ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα καταπράσινα νησιά της Σεβίλλης - το πάρκο Maria Luisa, στα σύνορα με το οποίο υπάρχει η πλατεία Αμερικής, που αντιπροσωπεύεται από 3 πρώην εκθεσιακά κτίρια.


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στη Σεβίλλη είναι το Σπίτι του Πιλάτου, το οποίο περιέχει διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ, επιπλέον, περιέχει προτομές 24 πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων των Ρωμαίων αυτοκρατόρων.

Η οδός Sierpes είναι ένας παράδεισος για τους τουρίστες. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αναμνηστικά και δώρα.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναστήρι Santa Paula, την εκκλησία Basilica Macarena, το Μουσείο Τέχνης και πολλά άλλα αξιοθέατα αυτής της πόλης.