Pokud rádi cestujete, pravděpodobně jste si vědomi strasti volby. Sevilla je jedním z nejkrásnějších měst ve Španělsku. Právě sem vám doporučujeme jet během vaší dovolené.

Výlety po Seville nenechají lhostejným žádného turistu. Panoramatický výhled na město můžete vidět při výstupu na věže, kterých je ve městě velké množství.

Zkušení cestovatelé si raději zarezervují hotel ve Španělsku předem online, porovnejte ceny, hodnocení a recenze. Například v Madridu si můžete rezervovat Emperador Madrid od 88 eur za noc.


Koňské povozy jezdící po ulicích města jsou považovány za plnohodnotnou dopravu, mezi turisty vyvolávají potěšení a překvapení. Jednou z atrakcí Sevilly jsou večírky, kde uvidíte flamenková vystoupení. Mnoho lidí zná flamenco jako vášnivý tanec, ale ne každý ví, že se jedná o hudební styl reprezentovaný více než 50 druhy a je to hudba, tanec a zpěv.

No, kdo z nás o tom nesnil navštívit alespoň jednou španělské býčí zápasy? Sevilla má jednu z největších arén, kde se takové boje konají.

Jedním z oblíbených turistických míst je park – Kouzelný ostrov. Nachází se v historické části Sevilly. Můžete se zde seznámit s historií a kulturou různých národů světa, navštívit ultramoderní planetárium, projet se na jednokolejce, podívat se na laserovou show, poslechnout si exotickou hudbu a najít si pro sebe mnoho dalších zábav.



Určitě doporučujeme navštívit katedrálu P. Marie, uvnitř které se nachází Oranžové nádvoří. Na jeho území se dochovala osmiboká mramorová křtitelnice. Zde můžete také navštívit knihovnu Katedrální kapituly, která obsahuje všechny sbírky Kolumbovy knihovny.

Kromě toho je zde symbol Sevilly – Haraldova věž.

Nezapomeňte navštivte jeden z největších zelených ostrovů Sevilly - park Maria Luisa, na jehož hranici se nachází Americké náměstí, reprezentované 3 bývalými výstavními budovami.


Jedním z nejzajímavějších míst v Seville je Pilátův dům, který obsahuje různé architektonické styly, navíc obsahuje busty 24 státníků, včetně římských císařů.

Sierpes Street je ráj pro turisty. Zde si můžete zakoupit různé suvenýry a dárky.

Mimo jiné můžete navštívit klášter Santa Paula, kostel Basilica Macarena, Muzeum umění a mnoho dalších zajímavostí tohoto města.