Spania este o țară străveche cu o moștenire culturală colorată și diversă. Iar dansurile și muzica joacă un rol important în modelarea acestui aspect național al țării.

Acei turiști care sunt interesați de aceste zone ale creativității și pleacă în vacanță în Spania ar trebui să viziteze cu siguranță capitala catalană - Barcelona.

Călătorii cu experiență preferă să rezerve online un hotel în Spania în avans, să compare prețurile, evaluările și recenziile. De exemplu, în Barcelona puteți rezerva Barcelona Princess de la 71 de euro pe noapte.


Aici sunt organizate numeroase evenimente dedicate culturii naționale spaniole pentru oaspeții străini și iubitorii de artă locali.

În special, în Barcelona puteți urmări spectacolele muzicienilor și dansatorilor autentici care și-au dedicat viața unei regii atât de originale precum flamenco. Această tendință poate fi considerată pe bună dreptate o proprietate a culturii spaniole și un element important al vieții de zi cu zi a populației locale.

Acest tip de artă este multifațetat și destul de complex, rădăcinile sale merg adânc în acea epocă istorică, când spaniolii au adoptat activ direcțiile caracteristice ale muzicii lor de la popoarele arabe și țigani.



De-a lungul timpului, ritmurile creativității muzicale cubaneze și chiar tendințele actuale precum jazz-ul au avut o influență semnificativă asupra formării flamenco-ului. Formatul oportun al acestei arte a devenit o simbioză colorată a caracteristicilor tradiționale și a ideilor actuale despre estetică, plasticitate și sunet muzical.

Principalul atribut al flamenco a rămas expresia, deschiderea și performanța emoțională. Dacă turiștii străini sunt interesați de un gen atât de original de creativitate, atunci când vizitează Spania ar trebui să meargă cu siguranță la unul dintre spectacolele tematice profesionale. În Barcelona există echipe destul de populare care se pot lăuda cu un nivel înalt.

Aici au loc în mod regulat spectacole de flamenco, spectacolele de mare amploare devin adesea parte din evenimente culturale și de divertisment, festivaluri și sărbători în masă. Și sunt în mod constant populare printre mii de călători străini care vizitează Spania și Catalonia ca parte a unei vizite turistice.


Flamenco este cartea de vizită a țării și a regiunii, ideea culturii și vieții spaniolilor va fi incompletă dacă nu dedicați seara familiarizării cu o formă de artă atât de colorată.

De fapt, flamenco este un spectacol complex de dans care este interpretat în mod tradițional cu acompaniament de chitară acustică și acompaniament vocal.

Cu toate acestea, astăzi există destule interpretări moderne originale pe un subiect similar.

În Barcelona, puteți găsi multe locații tematice, unde programul de divertisment constă în întregime din spectacole ale trupelor de flamenco locale și invitate. De asemenea, în acest oraș sunt adesea organizate festivaluri și competiții de amploare dedicate acestui tip de creativitate.