Spain er et gammelt land med en farverig og mangfoldig kulturarv. Og danse og musik spiller en vigtig rolle i at forme dette nationale aspekt af landet.

De turister, der er interesserede i disse kreativitetsområder og tager på ferie til Spanien, bør bestemt besøge den catalanske hovedstad Barcelona.

Erfarne rejsende foretrækker at reservere et hotel i Spain på forhånd online, sammenligne priser, bedømmelser og anmeldelser. For eksempel i Barcelona kan du booke Barcelona Princess fra 71 euro per nat.


Det er her, der arrangeres adskillige begivenheder dedikeret til den nationale spanske kultur for udenlandske gæster og lokale kunstelskere.

I Barcelona kan du især kan se optrædener af autentiske musikere og dansere, der dedikerede deres liv til en så original retning som flamenco. Denne tendens kan med rette betragtes som en ejendom ved spansk kultur og et vigtigt element i den lokale befolknings daglige liv.

Denne type kunst er mangefacetteret og ret kompleks, dens rødder går dybt ind i den historiske æra, hvor spanierne overtog aktivt de karakteristiske retninger for deres musik fra de arabiske folk og sigøjnere.



Over tid havde rytmerne af cubansk musikalsk kreativitet, og endda så aktuelle tendenser som jazz, en betydelig indflydelse på flamencoens dannelse. Det rettidige format for denne kunst er blevet en farverig symbiose af traditionelle træk og aktuelle ideer om æstetik, plasticitet og musikalsk lyd.

Flamencoens hovedegenskab forblev udtryk, åbenhed og følelsesmæssig ydeevne. Hvis udenlandske turister er interesserede i en sådan original genre af kreativitet, så skal de, når de besøger Spanien, bestemt gå til en af ​​de professionelle tematiske shows. I Barcelona er der ret populære hold, der kan prale af et højt niveau.

Flamenco-forestillinger afholdes her regelmæssigt, store shows bliver ofte en del af kulturelle og underholdningsbegivenheder, festivaler og massefester. Og de er konsekvent populære blandt tusindvis af udenlandske rejsende, der besøger Spanien og Catalonien som en del af et turistbesøg.


Flamenco er landets og regionens visitkort, ideen om spaniernes kultur og liv vil være ufuldstændig, hvis du afsætte ikke aftenen til at stifte bekendtskab med sådan en farverig kunstform.

Faktisk er flamenco en indviklet danseforestilling, der traditionelt udføres med akustisk guitarakkompagnement og vokalakkompagnement.

Men, i dag er der nok originale moderne fortolkninger om et lignende emne.

I Barcelona kan du finde mange temasteder, hvor underholdningsprogrammet udelukkende består af optrædener af lokale og inviterede flamencobands. Det er også i denne by, at storstilede festivaler og konkurrencer dedikeret til denne type kreativitet ofte arrangeres.