Alicante, känt för sin fantastiska havsutsikt, perfekta stränder och historiska landmärken, är en entusiastisk destination för både resenärer och semesterfirare. Trots regionens traditionella charm har nya moderna och eleganta hotell dykt upp som ger en fräsch atmosfär till denna spanska stad. Om du letar efter dessa nya barn på kvarteret, de nyaste hotellen i Alicante, är vi här för att avslöja dem för dig-

Hotell Almirante

Hotel Almirante är bland de senaste tillskotten i Alicantes skyline. Denna lyxiga anläggning erbjuder en unik blandning av modernitet och klassisk spansk stil. Inbäddat precis vid stranden San Juan Alicante med strålande havsutsikt, skulle du vara försumlig att inte överväga denna pärla i ditt boendealternativ. Vissa kan njuta av ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen efter en lång dag med att utforska Castillo de Santa Bárbara eller gångvägen Explanada de España. Andra älskar att prova traditionella rätter på den hyllade restaurangen på plats.

Occidental Alicante

Ett annat tillägg till kvarteret är det urbana och chica Occidental Alicante. Beläget mitt i hjärtat av staden, ger detta hotell komfort och bekvämlighet till din vistelse. Eftersom du är ett stenkast från kända landmärken som Alicantes stadshus och den centrala marknaden, har du Alicantes ikoniska scener till hands...

Finca Fabiola

Förbered dina sinnen för ett lugnt möte med naturen på Finca Fabiola. Detta boutiquehotell ligger inbäddat i bergen som omger Alicante och är det perfekta motgiftet mot stadens liv och rörelse. Unna dig avkopplande spabehandlingar, ta lugna promenader runt gården eller njut av utsikten från terrassen med utsikt över det vidsträckta landskapet och det avlägsna Medelhavet. Det är en idyllisk plats för dem som söker lugn och ro under sin spanska semester.

Hotel Boutique Calas de Alicante

Ingen sammanfattning av Alicantes nyaste hotell skulle vara komplett utan att nämna Hotel Boutique Calas de Alicante. Detta boutiquehotell har ett idealiskt läge precis nära Cabo de las Huertas, och hyllar omgivningen, med maritimt inspirerad inredning. Fastigheten, ett stenkast från Almadraba Beach, erbjuder ljusa och eleganta rum, en säsongsöppen utomhuspool och ett solarium. Matälskare kommer att uppskatta hotellets moderna medelhavsrestaurang som erbjuder säsongsbetonade råvaror.

AC Hotel Alicante

Sist, men definitivt inte minst, är det eleganta AC Hotel Alicante. Hotellet är en del av den berömda Marriott-kedjan och har minimalistisk inredning, en fantastisk takpool och exceptionell service. Deras king size-sängar är en dröm efter att ha bestigit Santa Bárbara-slottets höjder. Det kritiskt centralt belägna hotellet ligger också bara 20 minuters promenad från stranden. För att inte tala om, restaurangen på plats serverar några av de mest överdådiga maten i stan.

Med tanke på de många valmöjligheterna kan det vara en härlig utmaning att leta efter det perfekta hotellet i Alicante. För att förenkla processen, jämför hotellerbjudanden i Alicante på Hotels-Scanner. Oavsett om du längtar efter stadens liv och rörelse, lyx vid stranden eller lugn bergig avskildhet, erbjuder Alicantes nyaste hotell fräscha, unika upplevelser för varje resenär.

Så, våga bryta från traditionen vid ditt nästa besök. Var en av de första gästerna att gå in genom dörrarna till dessa spännande nya anläggningar och uppleva Alicantes moderna charm. Du kanske bara upptäcker att nytt inte är dåligt trots allt - det är bara annorlunda. Och i Alicante är annorlunda verkligen fängslande.