Το Αλικάντε, που φημίζεται για την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τις υπέροχες παραλίες και τα ιστορικά ορόσημα, είναι ένας ενθουσιώδης προορισμός για ταξιδιώτες και παραθεριστές. Παρά την παραδοσιακή γοητεία της περιοχής, νέα μοντέρνα και κομψά ξενοδοχεία έχουν εμφανιστεί, φέρνοντας μια φρέσκια ατμόσφαιρα σε αυτή την ισπανική πόλη. Αν αναζητάτε αυτά τα νέα παιδιά στο μπλοκ, τα νεότερα ξενοδοχεία στο Αλικάντε, είμαστε εδώ για να σας τα αποκαλύψουμε-

Ξενοδοχείο Almirante

Το Hotel Almirante είναι από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στον ορίζοντα του Αλικάντε. Αυτή η πολυτελής εγκατάσταση προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό μοντέρνου και κλασικού ισπανικού στιλ. Φωλιασμένο ακριβώς στην παραλία San Juan Alicante με υπέροχη θέα στον ωκεανό, δεν θα έπρεπε να λάβετε υπόψη αυτό το στολίδι στις επιλογές διαμονής σας. Μερικοί απολαμβάνουν μια δροσιστική βουτιά στην εξωτερική πισίνα μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης του Castillo de Santa Bárbara ή του πεζόδρομου Explanada de España. Σε άλλους αρέσει να δοκιμάζουν παραδοσιακά πιάτα στο διάσημο εστιατόριο των εγκαταστάσεων.

Δυτικό Αλικάντε

Μια άλλη προσθήκη στο μπλοκ είναι το αστικό και κομψό Occidental Alicante. Τοποθετημένο ακριβώς στην καρδιά της πόλης, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει άνεση και ευκολία στη διαμονή σας. Βρισκόμενοι λίγα βήματα μακριά από διάσημα αξιοθέατα όπως το Δημαρχείο του Αλικάντε και την Κεντρική Αγορά, θα έχετε τις εμβληματικές σκηνές του Αλικάντε στα χέρια σας...

Φίνκα Φαμπιόλα

Προετοιμάστε τις αισθήσεις σας για μια γαλήνια συνάντηση με τη φύση στο Finca Fabiola. Αυτό το boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στα βουνά που περιβάλλουν το Αλικάντε είναι το τέλειο αντίδοτο στην αστική φασαρία. Αφεθείτε σε χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα, κάντε χαλαρούς περιπάτους γύρω από το κτήμα ή απολαύστε τη θέα από τη βεράντα με θέα στο απέραντο τοπίο και τη μακρινή Μεσόγειο Θάλασσα. Είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση κατά τη διάρκεια των ισπανικών διακοπών τους.

Ξενοδοχείο Boutique Calas de Alicante

Καμία συλλογή των νεότερων ξενοδοχείων του Αλικάντε δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφερθεί το Hotel Boutique Calas de Alicante. Σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς κοντά στο Cabo de las Huertas, αυτό το boutique ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στο περιβάλλον του, με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Το κατάλυμα, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Almadraba, προσφέρει φωτεινά και κομψά δωμάτια, εξωτερική εποχική πισίνα και σολάριουμ. Οι καλοφαγάδες θα εκτιμήσουν το μοντέρνο μεσογειακό εστιατόριο των εγκαταστάσεων που προσφέρει εποχικά προϊόντα.

AC Hotel Alicante

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το κομψό AC Hotel Alicante. Μέρος της διάσημης αλυσίδας Marriott, το ξενοδοχείο διαθέτει μινιμαλιστική διακόσμηση, εκπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Τα king-size κρεβάτια τους είναι ένα όνειρο μετά την αναρρίχηση στα ύψη του Κάστρου Santa Bárbara. Το κρίσιμο ξενοδοχείο σε κεντρική τοποθεσία απέχει επίσης μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Για να μην αναφέρουμε, το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μερικά από τα πιο πολυτελή φαγητά της πόλης.

Δεδομένης της πληθώρας επιλογών, το κυνήγι για το τέλειο ξενοδοχείο στο Αλικάντε μπορεί να είναι μια απολαυστική πρόκληση. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία, συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων στο Αλικάντε στο Hotels-Scanner. Είτε λαχταράτε τη φασαρία της πόλης, την πολυτέλεια στην παραλία ή την ήρεμη ορεινή απομόνωση, τα νεότερα ξενοδοχεία του Αλικάντε προσφέρουν φρέσκες, μοναδικές εμπειρίες για κάθε ταξιδιώτη.

Τολμήστε, λοιπόν, να σπάσετε την παράδοση στην επόμενη επίσκεψή σας. Γίνετε ένας από τους πρώτους επισκέπτες που θα περάσουν τις πόρτες αυτών των συναρπαστικών νέων εγκαταστάσεων και θα ζήσουν τη σύγχρονη γοητεία του Αλικάντε. Μπορεί απλώς να διαπιστώσετε ότι το νέο δεν είναι κακό τελικά - είναι απλώς διαφορετικό. Και στο Αλικάντε, το διαφορετικό είναι πραγματικά σαγηνευτικό.