Alicante, známé pro své ohromující výhledy na moře, dokonalé pláže a historické památky, je fascinující destinací pro cestovatele i turisty. Navzdory tradičnímu kouzlu regionu se objevily nové moderní a stylové hotely, které přinášejí do tohoto španělského města svěží atmosféru. Pokud hledáte tyto nové děti v bloku, nejnovějších hotelech v Alicante, jsme tu, abychom vám je představili-

Hotel Almirante

Hotel Almirante patří mezi nejnovější přírůstky na panorama Alicante. Tento luxusní podnik nabízí jedinečnou kombinaci moderny a klasického španělského stylu. Uhnízděný přímo na pláži San Juan Alicante s nádherným výhledem na oceán byste byli lhostejní, kdybyste tento klenot nezohlednili ve svých možnostech ubytování. Někteří si po dlouhém dni stráveném prohlídkou Castillo de Santa Bárbara nebo stezky Explanada de España dopřejí osvěžující koupel ve venkovním bazénu. Jiní rádi ochutnají tradiční pokrmy v uznávané hotelové restauraci.

Západní Alicante

Dalším přírůstkem do bloku je městské a elegantní Occidental Alicante. Tento hotel se nachází přímo v srdci města a přináší pohodlí a pohodlí vašemu pobytu. Díky tomu, že jste pár kroků od slavných památek, jako je radnice v Alicante a centrální tržiště, budete mít ikonické scény Alicante na dosah ruky...

Finca Fabiola

Připravte své smysly na klidné setkání s přírodou ve Finca Fabiola. Tento butikový hotel uhnízděný v horách obklopujících Alicante je dokonalým lékem na městský shon a shon. Dopřejte si relaxační lázeňské procedury, udělejte si klidné procházky po panství nebo si vychutnejte výhled z terasy s výhledem na rozlehlou krajinu a vzdálené Středozemní moře. Je to idylické místo pro ty, kteří hledají klid a odpočinek během své španělské dovolené.

Hotel Boutique Calas de Alicante

Žádný přehled nejnovějších hotelů v Alicante by nebyl úplný bez zmínky o Hotelu Boutique Calas de Alicante. Tento butikový hotel, který má ideální polohu v blízkosti Cabo de las Huertas, vzdává hold svému okolí a má výzdobu inspirovanou námořnictvem. Nemovitost, co by kamenem dohodil od pláže Almadraba, nabízí světlé a stylové pokoje, venkovní sezónní bazén a solárium. Gurmáni ocení moderní středomořskou restauraci, která nabízí sezónní produkty.

AC Hotel Alicante

Poslední, ale rozhodně ne poslední, je elegantní AC Hotel Alicante. Hotel, který je součástí slavného řetězce Marriott, se může pochlubit minimalistickou výzdobou, úžasným střešním bazénem a výjimečnými službami. Jejich velké postele jsou snem poté, co se vyšplhali do výšek hradu Santa Bárbara. Kritický centrálně umístěný hotel je také jen 20 minut chůze od pláže. Nemluvě o tom, že hotelová restaurace nabízí jedny z nejluxusnějších jídel ve městě.

Vzhledem k nepřebernému množství možností může být hledání dokonalého hotelu v Alicante skvělou výzvou. Pro usnadnění procesu porovnejte nabídky hotelů v Alicante na Hotels-Scanner. Ať už toužíte po městském shonu, luxusu na pláži nebo po klidném horském ústraní, nejnovější hotely v Alicante přinášejí každému cestovateli svěží a jedinečné zážitky.

Odvažte se tedy při příští návštěvě porušit tradici. Buďte jedním z prvních hostů, kteří projdou dveřmi těchto vzrušujících nových podniků a zažijí moderní kouzlo Alicante. Možná prostě zjistíte, že nové nakonec není špatné – je jen jiné. A v Alicante je jiný skutečně podmanivý.