Alicante, kjent for sin praktfulle utsikt over havet, bildeperfekte strender og historiske landemerker, er et entusiastisk reisemål for både reisende og feriegjester. Til tross for regionens tradisjonelle sjarm, har nye moderne og stilige hoteller dukket opp, som gir en frisk stemning til denne spanske byen. Hvis du leter etter disse nye barna på blokka, de nyeste hotellene i Alicante, er vi her for å avduke dem for deg-

Hotell Almirante

Hotel Almirante er blant de siste tilskuddene på Alicantes skyline. Dette luksuriøse etablissementet tilbyr en unik blanding av modernitet og klassisk spansk stil. Plassert rett ved San Juan Alicante-stranden med strålende havutsikt, vil du ikke ta hensyn til denne perlen i overnattingsalternativene dine. Noen kan nyte en forfriskende dukkert i utendørsbassenget etter en lang dag med utforsking av Castillo de Santa Bárbara eller gangveien Explanada de España. Andre elsker å smake på tradisjonelle retter på den anerkjente restauranten på stedet.

Occidental Alicante

Et annet tillegg til blokken er det urbane og elegante Occidental Alicante. Dette hotellet ligger midt i hjertet av byen, og bringer komfort og bekvemmelighet til ditt opphold. Siden du er noen skritt unna kjente landemerker som Alicante rådhus og det sentrale markedet, vil du ha Alicantes ikoniske scener for hånden...

Finca Fabiola

Forbered sansene dine på et rolig møte med naturen på Finca Fabiola. Dette boutiquehotellet som ligger i fjellene rundt Alicante, er den perfekte motgiften mot byens kjas og mas. Unn deg avslappende spabehandlinger, ta rolige spaserturer rundt eiendommen, eller nyt utsikten fra terrassen med utsikt over det store landskapet og det fjerne Middelhavet. Det er et idyllisk sted for de som søker ro og pusterom under spanskferien.

Hotel Boutique Calas de Alicante

Ingen oppsummering av Alicantes nyeste hoteller ville være komplett uten å nevne Hotel Boutique Calas de Alicante. Dette boutiquehotellet har en ideell beliggenhet like i nærheten av Cabo de las Huertas, og hyller omgivelsene, med maritim-inspirert innredning. Eiendommen, et steinkast unna Almadraba-stranden, tilbyr lyse og stilige rom, et sesongåpent utendørsbasseng og et solarium. Matelskere vil sette pris på den moderne middelhavsrestauranten på stedet som tilbyr sesongens råvarer.

AC Hotel Alicante

Sist, men definitivt ikke minst, er det slanke AC Hotel Alicante. Hotellet er en del av den berømte Marriott-kjeden, og kan skilte med minimalistisk innredning, et fantastisk basseng på taket og eksepsjonell service. King-size-sengene deres er en drøm etter å ha klatret Santa Bárbara-slottets høyder. Det kritisk sentralt beliggende hotellet ligger også kun en 20-minutters spasertur fra stranden. For ikke å nevne, restauranten på stedet serverer noe av byens mest overdådige mat.

Gitt overfloden av valg, kan jakten på det perfekte hotellet i Alicante være en herlig utfordring. For å lette prosessen, sammenlign hotelltilbud i Alicante på Hotels-Scanner. Enten du ønsker byens kjas og mas, luksus ved stranden eller rolige fjellrike tilbaketrukkethet, bringer Alicantes nyeste hoteller friske, unike opplevelser for hver reisende.

Så våg å bryte fra tradisjonen ved ditt neste besøk. Vær en av de første gjestene som går gjennom dørene til disse spennende nye etablissementene og opplever Alicantes moderne sjarm. Du kan bare finne ut at nytt ikke er dårlig likevel – det er bare annerledes. Og i Alicante er annerledes virkelig fengslende.