När det kommer till resor söker alla komfort, bekvämlighet och valuta för pengarna. Särskilt om ditt semestermål är Puerto Plata, en gnistrande juvel på Dominikanska republikens norra kustlinje, är det avgörande att hitta en fickvänlig vistelse. En stad rik på kultur, historia och fantastiska utsiktspunkter, Puerto Plata förtjänar att upplevas utan att bränna ett hål i fickan. För att säkerställa det har vi sammanställt en lista över några av de mest prisvärda hotellen som erbjuder lyx utan att bryta banken. Men kom ihåg att det alltid är bäst att jämföra hotellerbjudanden i Puerto Plata innan du gör den sista bokningen.

Casa Colonial Beach & Spa

Din sökning efter budgetvänliga vistelser i Puerto Plata kan börja med Casa Colonial Beach & Spa. Detta utsökta hotell erbjuder en blandning av modern elegans och gammaldags charm, med sin koloniala arkitektur som solar sig i solnedgången vid stranden. En otrolig mängd bekvämligheter inklusive en infinitypool på taket, ett spa med full service och gourmetmat till ett rimligt pris bidrar till dess lockelse. Du kan ta en virtuell rundtur och hitta den här.

Blue JackTar

Kolla sedan in den prisvärda Blue JackTar, som ligger bekvämt nära Golden Beach. Hotellet markerar alla rutorna för en perfekt tropisk semester med sina bekväma rum med utsikt över grönskande trädgårdar, en golfbana i världsklass, tennisbanor och en swimmingpool.

Emotions av Hodelpa Playa Dorada

Om fängslande strandutsikt till ett bra pris är vad du är ute efter, behöver du inte leta längre än Emotions vid stranden av Hodelpa Playa Dorada. Som namnet antyder är hotellet designat för att ge en känslomässig förbindelse med oförglömliga naturomgivningar och elegant komfort. Skönheten i dess läge kompletteras av faciliteter som inkluderar flera restauranger, barer, pooler och direkt tillgång till stranden.

VH Atmosphere Adults Only Resort and Beach Club

Letar du efter en fridfull semester utan barn? Ett av de mest prisvärda hotellen endast för vuxna är VH Atmosphere Adults Only Resort and Beach Club. Beläget på Playa Doradas lugna stränder, erbjuder det en avkopplande miljö med sofistikerade, moderna rum, en vacker strand, ett spa och ett gym. Playa Dorada kan ligga här för att förstå dess natursköna skönhet.

Sollandskap Puerto Plata Dominikanska republiken

Sant namnet erbjuder Sunscape Puerto Plata Dominikanska republiken obegränsat kul i den dominikanska solen. Denna resort erbjuder en familjevänlig atmosfär och har imponerande bekvämligheter som en golfbana, utomhuspool och sju restauranger, allt till ett plånboksvänligt pris.

Hotell Villa Taina

Sist på listan, men lika lockande, är Hotel Villa Taina. Beläget på den underbara stranden Cabarete, älskad för sin vindsurfing och kitesurfing, erbjuder hotellet en billig vistelse med välutrustade rum, en utomhuspool och strandbar, vilket gör det till en fristad för både äventyrs- och naturälskare.

Sammanfattningsvis är prisvärd lyx inte en avlägsen dröm när du besöker Puerto Plata. Allt du behöver är att göra lite läxor och jämföra hotellerbjudanden för att få ut det bästa av din semesterbudget. Oavsett om du är ett par, reser ensam eller på en familjesemester, garanterar dessa budgetvänliga vistelser att du upplever Puerto Platas karisma utan extravaganta utgifter.