Pokud jde o cestování, každý hledá pohodlí, pohodlí a hodnotu za peníze. Zejména pokud je vaší prázdninovou destinací Puerto Plata, třpytivý klenot na severním pobřeží Dominikánské republiky, je velmi důležité najít pobyt, který vám bude přát. Puerto Plata, město bohaté na kulturu, historii a ohromující vyhlídky, si zaslouží zažít, aniž byste si vypálili díru do kapsy. Abychom to zajistili, sestavili jsme seznam některých hotelů s nejlepší hodnotou, které nabízejí luxus, aniž by zruinovaly. Ale nezapomeňte, že je vždy nejlepší porovnat nabídky hotelů v Puerto Plata před provedením konečné rezervace.

Casa Colonial Beach & Spa

Vaše hledání cenově výhodných pobytů v Puerto Plata může začít s Casa Colonial Beach & Spa. Tento nádherný hotel nabízí kombinaci současné elegance a starosvětského kouzla s koloniální architekturou vyhřívanou při západu slunce na pláži. Neuvěřitelná škála vybavení včetně nekonečného střešního bazénu, lázní s kompletními službami a gurmánského stravování za rozumnou cenu dodává jeho půvab. Můžete si udělat virtuální prohlídku a najít ji zde.

Modrý JackTar

Dále se podívejte na cenově dostupný Blue JackTar, který se nachází pohodlně poblíž Golden Beach. Hotel splňuje všechna políčka pro perfektní tropickou dovolenou se svými pohodlnými pokoji s výhledem do svěžích zelených zahrad, golfovým hřištěm světové třídy, tenisovými kurty a bazénem.

Emoce od Hodelpa Playa Dorada

Pokud toužíte po úchvatném výhledu na pláž za skvělou cenu, nehledejte nic jiného než pláž Emotions by Hodelpa Playa Dorada. Jak název napovídá, hotel je navržen tak, aby přinesl emocionální spojení s nezapomenutelnou přírodou a elegantním komfortem. Krásu jeho umístění doplňují zařízení, která zahrnují několik restaurací, barů, bazénů a přímý přístup na pláž.

VH Atmosphere Resort pouze pro dospělé a plážový klub

Hledáte klidnou dovolenou bez dětí? Jedním z nejlepších hotelů pouze pro dospělé je VH Atmosphere Adults Only Resort and Beach Club. Nachází se na klidném pobřeží Playa Dorada a poskytuje relaxační prostředí se sofistikovanými, moderními pokoji, krásnou pláží, lázněmi a posilovnou. Playa Dorada může být umístěna zde, abyste pochopili její malebnou krásu.

Sunscape Puerto Plata Dominikánská republika

Věrný svému názvu, Sunscape Puerto Plata Dominikánská republika nabízí neomezenou zábavu na dominikánském slunci. Tento resort nabízí rodinnou atmosféru a působivé vybavení, jako je golfové hřiště, venkovní bazén a sedm restaurací, to vše za příznivou cenu.

Hotel Villa Taina

Poslední na seznamu, ale stejně lákavý, je Hotel Villa Taina. Hotel se nachází na nádherné pláži Cabarete, oblíbené pro své windsurfing a kitesurfing, a nabízí levný pobyt s dobře vybavenými pokoji, venkovním bazénem a plážovým barem, což z něj dělá útočiště pro milovníky dobrodružství i přírody.

Na závěr, cenově dostupný luxus není při návštěvě Puerto Plata vzdáleným snem. Vše, co potřebujete, je udělat malý domácí úkol a porovnat nabídky hotelů, abyste ze svého rozpočtu na dovolenou vytěžili to nejlepší. Ať už jste pár, cestujete sami nebo na rodinnou dovolenou, tyto cenově výhodné pobyty vám zajistí, že zažijete charisma Puerto Plata bez extravagantních výdajů.