Når det kommer til reiser, søker alle komfort, bekvemmelighet og verdi for pengene. Spesielt hvis feriemålet ditt er Puerto Plata, en glitrende juvel på den nordlige kysten av Den dominikanske republikk, er det avgjørende å finne et lommevennlig opphold. En by rik på kultur, historie og fantastiske utsiktspunkter, Puerto Plata fortjener å oppleves uten å brenne et hull i lommen. For å sikre det har vi satt sammen en liste over noen av de mest prisgunstige hotellene som tilbyr luksus uten å tømme banken. Men husk at det alltid er best å sammenligne hotelltilbud i Puerto Plata før du foretar den endelige bestillingen.

Casa Colonial Beach & Spa

Ditt søk etter budsjettvennlige opphold i Puerto Plata kan begynne med Casa Colonial Beach & Spa. Dette utsøkte hotellet tilbyr en blanding av moderne eleganse og gammeldags sjarm, med sin koloniale arkitektur som soler seg i solnedgangen ved stranden. Et utrolig utvalg av fasiliteter, inkludert et evighetsbasseng på taket, et spa med full service og gourmetmat til en rimelig pris, øker lokket. Du kan ta en virtuell omvisning og finne den her.

Blue JackTar

Deretter kan du sjekke ut den rimelige Blue JackTar, som ligger praktisk til i nærheten av Golden Beach. Hotellet krysser av for en perfekt tropisk ferie med sine komfortable rom med utsikt over frodige grønne hager, en golfbane i verdensklasse, tennisbaner og et svømmebasseng.

Følelser av Hodelpa Playa Dorada

Hvis fengslende strandutsikt til en god pris er det du er ute etter, trenger du ikke lete lenger enn Emotions ved stranden ved Hodelpa Playa Dorada. Som navnet antyder, er hotellet designet for å bringe en følelsesmessig forbindelse med uforglemmelige naturlige omgivelser og elegant komfort. Skjønnheten til beliggenheten komplimenteres av fasiliteter som inkluderer flere restauranter, barer, svømmebassenger og direkte tilgang til stranden.

VH Atmosphere Adults Only Resort and Beach Club

Ser du etter en rolig ferie uten barn? Et av de beste hotellene kun for voksne er VH Atmosphere Adults Only Resort and Beach Club. Ligger på den rolige kysten av Playa Dorada, tilbyr det et avslappende miljø med sofistikerte, moderne rom, en vakker strand, et spa og et treningsstudio. Playa Dorada kan ligge her for å forstå dens naturskjønne skjønnhet.

Sollandskap Puerto Plata Den dominikanske republikk

Sunscape Puerto Plata dominikanske republikk tilbyr ubegrenset moro i den dominikanske solen. Dette feriestedet tilbyr en familievennlig atmosfære, og har imponerende fasiliteter som en golfbane, utendørsbasseng og syv restauranter, alt til en lommebokvennlig pris.

Hotel Villa Taina

Sist på listen, men like fristende, er Hotel Villa Taina. Hotellet ligger på den nydelige Cabarete-stranden, elsket for windsurfing og kitesurfing, og tilbyr et rimelig opphold med velutstyrte rom, et utendørsbasseng og strandbar, noe som gjør det til et fristed for både eventyr- og naturelskere.

Avslutningsvis er rimelig luksus ikke en fjern drøm når du besøker Puerto Plata. Alt du trenger er å gjøre litt lekser og sammenligne hotelltilbud for å få det beste ut av feriebudsjettet. Enten du er et par, reiser alene eller på familieferie, sikrer disse budsjettvennlige oppholdene at du opplever Puerto Platas karisma uten ekstravagante utlegg.