Om du har en passion för det paranormala och älskar en touch av terror med dina resor, har den lugna staden Camas några överraskningar i rockärmen. Utspridda bland dess vackra naturliga miljö och charmiga stadskärna, hittar du en handfull hotell som lovar mer än bara en plats att lägga huvudet på på natten. De erbjuder en lockande resa in i det okända, genom viskade spökhistorier och oförklarliga incidenter. Om din perfekta semester inkluderar spänningen med kusliga möten, fortsätt sedan att läsa för att öppna en inkörsport till några av de kusligaste hotellen i Camas. Glöm inte att jämföra hotellerbjudanden i Camas för att säkerställa att din vistelse inte skrämmer din plånbok också.

Den spöklika storheten på Camas Hotel

Camas Hotel står stolt i hjärtat av Camas historiska centrum. Den här anläggningen är en hundraårig pärla och har bjudit upp både kändisar och besökare genom åren. Medan de flesta gäster har checkat ut, har andra till synes beslutat att göra detta till sitt eviga hem. Personal och gäster berättar ofta om berättelser om rinnande vatten, kroppslösa röster och flimrande ljus. Särskilt fruktad är Room 17, där en osynlig varelse är förtjust i att leka med elektroniken och kanske till och med dyker upp i spegeln. Ja, Camas Hotel erbjuder en vistelse som häpnar, kyler och till och med får rysningar längs ryggraden.

Oak Park Inns olyckliga hemligheter

Oak Park Inn, trots att det är rejält renoverat, lyckas inte hålla sitt hemsökta förflutna på avstånd. Under dess klassiska exteriör döljer sig en makaber historia. Värdshuset fungerade en gång som asyl i början av 1900-talet och det verkar som om några av de tidigare patienterna inte riktigt hittade den frid de sökte. Rapporter om gråtande skrik på natten, en spektral man som går genom salarna och kyliga skratt som ekar från källaren gör det till ett av de kusligaste hotellen i Camas. Fotbollsfans akta dig - många gäster har rapporterat spektrala uppenbarelser som avbryter deras tv-sända matcher."

The Haunting of Lacamas Lake Lodge

Inbäddat vid Lacamas Lakes förtrollade stränder är Lacamas Lake Lodge en blandning av lugn skönhet och otämjt mysterium. Långvariga legender antyder begravda indianskatter på grund av att det har gett upphov till en spektral väktare som evigt skyddar den oupptäckta rikedomen. Den spöklika figuren av en indiankvinna har ofta setts i skymningen nära sjöstranden, vilket gör en kuslig avslutning på en dag av avkoppling. Varmt eller kallt, dag eller natt, när spöken viskar genom lodgen, garanteras frossa.

Crown Park Manor's Royal Spirits

Sist, men absolut inte minst, den kungliga Crown Park Manor, med sin gamla charm, rymmer inte bara historia utan en handfull kungliga andar. En mäktig tycoons en gång bostad såg många tragiska händelser där döden tyvärr var vanlig. Trots de lyxiga renoveringarna behöll herrgården resterna av sina spektrala gäster. Ohastade fotspår på den stora trappan, spektrala viskningar från fester för länge sedan i balsalen och spöklika firanden i de dämpade matsalarna är alla en del av dess outtalade charm. En övernattning här är lika med en inbjudan till en spöklik gala olik alla andra.

Från spöklika sammankomster till spektrala iakttagelser, de skräckfyllda hotellen i Camas erbjuder en upplevelse utan dess like. Men kom ihåg att skönhet ofta döljer en pirrande undermage, så sov gott i dessa hemsökta tillflyktsorter. Vågar du ta steget in i det paranormala och planera en resa till Camas kusligaste hotell? Kom bara ihåg att jämföra hotellerbjudanden i Camas innan du ger dig ut i stadens hemsökta gästfrihet.