Reizen met familie, vooral jonge kinderen, kan vaak een prachtige maar uitdagende ervaring zijn. Een bestemming die echt geschikt is voor gezinsreizigers is het prachtige Hilton Head Island. Dit eiland is het perfecte vakantieoord en is niet alleen vol met prachtige stranden en natuurpaden, maar het is ook de thuisbasis van verschillende tophotels die uitzonderlijke kinderopvang bieden. Deze lijst biedt een samengestelde selectie van de beste hotels in Hilton Head Island met kinderopvang voor gezinsreizigers. Via deze link kunt u eenvoudig hoteldeals vergelijken en de ideale accommodatie selecteren.

1. Het Westin Hilton Head Island Resort & Spa

Dit resort ligt op slechts korte afstand van Port Royal Plaza en biedt niet alleen luxe op zijn hoogtepunt, maar ook kinderopvang van hoge kwaliteit. De Westin Kids Club Discovery Room biedt sessies van een halve dag, een hele dag en avonden met begeleide activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De binnenruimte biedt een omgeving waarin kinderen op een veilige en leuke manier kunnen ontdekken, spelen, knutselen en met andere kinderen kunnen omgaan. atmosfeer. Het personeel is goed opgeleid, zodat uw kind in deskundige handen is.

2. Hilton Head Marriott Resort & Spa

De blijvende inzet van het Hilton Head Marriott Resort & Spa voor gezinnen is algemeen bekend. Hun zeer competente personeel zorgt ervoor dat elk kind, of het nu een baby of een tiener is, een leuke en verrijkende ervaring heeft. Onder hun talloze aanbiedingen vindt u hun kenmerkende kinderprogramma, Marriott's Activity Zone Experience (MAZE). Het gaat niet alleen om het bezig houden van kinderen; het doel is om hen gedenkwaardige, leerzame en veilige ervaringen te bieden. Om het ouders gemakkelijker te maken, biedt het hotel ook oppasservice.

3. Disney's Hilton Head Island-resort

Zoals verwacht van een Disney-etablissement, legt dit resort veel nadruk op kindgerichte faciliteiten en activiteiten. Hun speciale Disney's Island-recreatieprogramma's bestaan ​​uit verkenningsavonturen, leuke spelletjes en creatieve activiteiten, ontworpen met een uitgesproken Walt Disney- flair. Het centraal gelegen hotel biedt ook oppasdiensten via de onafhankelijke kinderopvangorganisatie Kids Nite Out, zodat u wat tijd kunt doorbrengen terwijl er goed voor de kinderen wordt gezorgd.

4. Het Sea Pines-resort

Het Sea Pines Resort, gelegen op een toplocatie op Hilton Head Island, schittert met zijn speciale activiteitenprogramma's voor kinderen. Met ' Kids Water Fun', een van hun vele aanbiedingen, kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar deelnemen aan activiteiten zoals knutselen, verhalen vertellen, zwemmen en rondleidingen door de natuur. Er is ook een 24-uurs oppasservice aanwezig, zodat gezinnen met kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van een stressvrije vakantie.

5. Omni Hilton Head Resort aan de oceaan

Gelegen langs de suikerzandstranden van Hilton Head Island, is de kinderopvang van het Omni Resort ongeëvenaard. Hun Omni Sensational Kids- programma doet er alles aan om de kleintjes zich "groot" te laten voelen. Bij het inchecken ontvangen kinderen een rugzak gevuld met leuke spullen om hun vakantie een vliegende start te geven. Het resort biedt ook een lijst met gezinsvriendelijke bezienswaardigheden in de buurt, zodat ouders hun verblijf gemakkelijker kunnen plannen. Op verzoek kan er ook een oppasservice geregeld worden.

Deze vijf hotels blinken ongetwijfeld uit als het gaat om het aanbieden van eersteklas kinderopvang. Ze bieden niet alleen een veilige en boeiende omgeving voor kinderen, maar zorgen er ook voor dat volwassenen met volledige gemoedsrust van hun vakantie kunnen genieten. Overweeg daarom de volgende keer dat u uw gezinsuitje plant, een bezoek aan Hilton Head Island en zorg voor een onvergetelijke reiservaring door in een van deze gezinsvriendelijke hotels te verblijven. Vergeet niet deze link te bezoeken om hoteldeals in Hilton Head Island te vergelijken.