Cestování s rodinou, zejména s malými dětmi, může být často úžasným, ale náročným zážitkem. Jednou z destinací, která skutečně uspokojí rodinné cestovatele, je krásný ostrov Hilton Head. Tento ostrov je dokonalým útočištěm pro dovolenou a není jen plný úžasných pláží a přírodních stezek, ale je také domovem několika špičkových hotelů nabízejících výjimečné služby péče o děti. Tento seznam poskytuje kurátorský výběr nejlepších hotelů na ostrově Hilton Head Island s péčí o děti pro rodinné cestovatele. Tento odkaz můžete použít ke snadnému porovnání nabídek hotelů a výběru ideálního ubytování.

1. The Westin Hilton Head Island Resort & Spa

Tento resort se nachází jen kousek od Port Royal Plaza a nabízí nejen luxus na vrcholu, ale také vysoce kvalitní služby péče o děti. Dětský klub Westin Discovery Room nabízí půldenní, celodenní a večerní aktivity s dozorem pro děti ve věku od 4 do 12 let. Vnitřní prostor poskytuje prostředí, kde mohou děti bezpečně a zábavně prozkoumávat, hrát si, vyrábět a zapojovat se s ostatními dětmi. atmosféra. Personál je dobře vyškolený a zajišťuje, že vaše dítě je v odborných rukou.

2. Hilton Head Marriott Resort & Spa

Trvalý závazek Hilton Head Marriott Resort & Spa vůči rodinám je dobře znám. Jejich vysoce kompetentní personál zajišťuje, že každé dítě, ať už kojenec nebo teenager, bude mít zážitek plný zábavy a obohacení. Mezi jejich nesčetnými nabídkami najdete jejich charakteristický program pro děti, Marriott's Activity Zone Experience (MAZE). Nejde jen o zaměstnávání dětí; cílem je poskytnout jim nezapomenutelné, vzdělávací a bezpečné zážitky. Pro usnadnění rodičů poskytuje hotel také službu hlídání dětí.

3. Disney's Hilton Head Island Resort

Jak se očekává od zařízení Disney, tento resort klade velký důraz na zařízení a aktivity zaměřené na děti. Jejich vyhrazené Disney's Island Recreation Programs se skládají z průzkumných dobrodružství, zábavných her a kreativních aktivit navržených s osobitým vkusem Walta Disneyho. Centrálně umístěný hotel také nabízí služby hlídání dětí prostřednictvím nezávislého poskytovatele péče o děti Kids Nite Out, což vám zajistí, že si můžete strávit chvilku páru, zatímco je o děti pečlivě postaráno.

4. The Sea Pines Resort

Sea Pines Resort, uhnízděný na vynikajícím místě na ostrově Hilton Head Island, září svými vyhrazenými programy pro děti. „ Kids Water Fun“, jedna z jejich mnoha nabídek, umožňuje dětem ve věku od 3 do 12 let účastnit se aktivit, které zahrnují umění a řemesla, vyprávění příběhů, plavání a výlety do přírody. Na místě je také 24hodinová služba hlídání dětí, která zaručuje, že si rodiny s dětmi všech věkových kategorií mohou užít dovolenou bez stresu.

5. Omni Hilton Head Oceanfront Resort

Omni Resort se nachází podél pláží s cukrovým pískem na ostrově Hilton Head Island a nabízí bezkonkurenční služby péče o děti. Jejich program Omni Sensational Kids jde navíc o to, aby se ti nejmenší cítili „velcí“. Po přihlášení dostanou děti batoh plný zábavných věcí, které nastartují svou dovolenou. Středisko také poskytuje seznam nejlepších atrakcí pro rodiny v okolí, což rodičům usnadňuje plánování pobytu. Na požádání lze zajistit i službu hlídání dětí.

Těchto pět hotelů nepochybně vyniká, pokud jde o nabídku prvotřídních služeb péče o děti. Poskytují nejen bezpečné a poutavé prostředí pro děti, ale také umožňují dospělým užít si dovolenou s naprostým klidem. Proto, až budete příště plánovat svůj rodinný výlet, zvažte návštěvu ostrova Hilton Head a zajistěte si nezapomenutelný zážitek z cestování pobytem v jednom z těchto hotelů vhodných pro rodiny. Nezapomeňte navštívit tento odkaz a porovnat nabídky hotelů v Hilton Head Island.