Himmelska vita sandstränder, magiska solnedgångar och ett pulserande nattliv - Candolim i Goa, Indien, erbjuder allt detta och mycket mer. Bland all denna spontanitet är det de lyxiga och exotiska hotellen som ger perfekta miljöer för en romantisk semester. Rita in en semester med din partner och utforska blandningen av avkoppling, äventyr och romantik som de bästa hotellen i Candolim har att erbjuda. Den här artikeln pekar ut några av de bästa boendealternativen som finns, men det är alltid klokt att jämföra hotellerbjudanden i Candolim innan du gör din bokning.

Casa Candolim

Börja ditt romantiska möte med vårt första val, Casa Candolim. Detta boutiquehotell ligger inbäddat mitt i Candolim Beachs pittoreska skönhet och erbjuder den perfekta miljön för en romantisk semester. Hotellets eleganta rum har privata balkonger med panoramautsikt över närområdet. En middag med ljus på stranden gör en minnesvärd upplevelse här.

Taj Holiday Village Resort & Spa

Nästa på vår lista är Taj Holiday Village Resort & Spa, en blandning av rik portugisisk-goansk arkitektur och modern komfort. Dess överdådiga rum erbjuder fantastisk utsikt över Arabiska havet, medan spaet erbjuder par massage som lägger till ytterligare ett romantiskt lager. Anläggningen har flera matställen, som alla utlovar en unik och spännande gastronomisk upplevelse.

O Hotel Beach Resort & Spa Goa

O Hotel Beach Resort & Spa Goa är ett annat sublimt val för en romantisk flykt. Detta hotell har utsikt över den underbara stranden Candolim och erbjuder lyxiga sviter med utsikt över både stranden och trädgården. Anläggningen erbjuder en sublim matupplevelse i en restaurang med flera kök som vetter mot stranden. Efter middagen kan par ta en nostalgisk promenad längs stranden.

SinQ Prive

För dem som letar efter lyx i kombination med lugn är SinQ Prive det perfekta alternativet. Detta hotell erbjuder välmöblerade rymliga rum med individuella balkonger med fridfull utsikt över poolen. Det som tillför ytterligare en charm är hotellets innergård. Det är ett idealiskt utrymme för par att ta en kvällspromenad hand i hand under den stjärnklara himlen.

Fortune Acron Regina

Fortune Acron Reginas lysande arkitektur smälter perfekt in i Candolims naturliga landskap. Dess rymliga rum tillsammans med rymliga balkonger erbjuder en hisnande utsikt över de omgivande grönområdena och havets blå. Om du letar efter en romantisk middag är hotellets takrestaurang med sin fenomenala havsutsikt och aptitretande skaldjur ett absolut måste att prova.

Light House Aguada

Light House Aguada är en liten pärla gömd bland Candolims artikulationer. En kopia av Fort Aguadas fyr, erbjuder detta hotell ett unikt rekreationsalternativ för sina gäster. Takloungen erbjuder en fantastisk utsikt över hela Candolimkusten. Här kan par njuta av en överdådig middag medan de solar sig i åsynen av den nedgående solen.

Dessa är bara några alternativ bland många som finns i vackra Candolim, som alla erbjuder oförglömliga stunder för resenärer. Vart och ett av dessa lyxhotell i Candolim är en värld för sig själv, och har en unik charm, sofistikerade faciliteter och otaliga romantiska skrymslen, vilket säkerställer att du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter. Så packa dina väskor och ge dig ut på en äventyrlig resa med din älskade för att skapa minnen som varar livet ut. För att säkerställa en prisvärd vistelse i Candolim-området, kom ihåg att jämföra hotellerbjudanden i Candolim och välj det som bäst passar dina önskemål och budget.