Tenk deg å sole deg i det glitrende skumringen, hviske søte ting med din elskede, nippe til din favorittcocktail mens du absorberer panoramautsikten over Kuching, hovedstaden og den mest folkerike byen i delstaten Sarawak, Malaysia. Velkommen til en verden av takbarer og hoteller. Høye opplevelser som disse skaper minner for livet, og det er derfor trenden med destinasjoner på taket får oppmerksomhet globalt.

Opplev de fineste Sky Gazing Spots i Kuching

Takket være deres langvarige gjestfrihetsarv, tilbyr hoteller i Kuching besøkende en virkelig unik opplevelse. Du kan velge fra en rekke takbarer og hoteller, som hver har sin unike stil og tilbyr uovertrufne opplevelser for enhver reisendes behov. Denne byen er full av høyhus, og de fleste overnattingsstedene tilbyr taklokaler, noe som gir en mulighet til å mingle med lokalbefolkningen og andre turister mens du nyter deilig mat og drikke sammen med en vidstrakt utsikt over den travle byen nedenfor.

Gled deg over de beste takbarene i byen

Fra eksklusive utendørssalonger til sære uformelle steder, takbarer i Kuching passer for enhver smak. Blant de mest elskede og besøkte stedene er den berømte Sky Lounge på Hilton Kuching. Ligger i toppetasjen, og tilbyr nærbilder av den fantastiske Sarawak-elven og bybildet. På samme måte tilbyr Top Spot Food Court en unik matbaneopplevelse på taket, med beliggenheten i 6. etasje i et parkeringsanlegg, noe som skaper en edgy urban følelse som er vanskelig å matche.

Jazz Bar & Grill, et annet vidunder på taket, er en av Kuchings skjulte perler, og tilbyr kveldsopptredener med livemusikk akkompagnert av en omfattende meny med lokale og internasjonale retter. Andre takbarer som er verdt å nevne er The Old Courthouse, Junk og Drunk Monkey Old Street Bar, som hver tilbyr en unik blanding av sjarmerende atmosfære og deilig lokal og internasjonal mat fra Sarawak.

Nyt i luksuriøse takhoteller i Kuching

Flere takhoteller i Kuching tar hotellopplevelsen til nye høyder, og setter høye standarder for luksus og komfort. Waterfront Kuching-hotellet har et fantastisk basseng og bar på taket, som gir rolig utsikt over Kuching Waterfront og Sarawak-elven. I mellomtiden tilbyr Basaga Holiday Residences en behagelig blanding av lokal kolonial design med moderne komfort og et imponerende takområde, perfekt for en fredelig kveld eller fantastisk feiring.

Blant de fineste etablissementene, kan Pullman Kuching Hotel skryte av en bar på taket og et basseng, kun overskredet av deres fantastiske tjenester og moderne design. I tillegg tilbyr Century Kuching Hotel og Hotel Grand Continental Kuching et bredt spekter av fasiliteter og myk komfort, supplert av deres in-house takfasiliteter.

Før du tar et valg, er det tilrådelig å sammenligne hotelltilbud i Kuching for å få en følelse av hvilke alternativer som er tilgjengelige og finne den som passer best for dine behov.

Trekningen av Kuchings høye livsstil

Bortsett fra å servere deilig mat og drikke, spiller barer og hoteller på taket en viktig rolle i å sette byens morsomme og livlige stemning. De representerer en nøkkelattraksjon, med tanke på muligheten for sosialt samvær, underholdning og visuelt skue. Den fantastiske panoramautsikten, den urbane settingen og det avslappede miljøet kombineres i perfekt harmoni som skiller Kuchings takscene fra andre.

Enten du reiser som et par, en vennegjeng eller reiser alene, har takbarene og hotellene i Kuching noe for enhver smak. Unn deg fristelsen til skumringen eller magien til en by som våkner med det første lyset i luksusen til en takinnstilling.

Gjør deg klar til å uttrykke din unike personlighet mens du opplever den høye livsstilen som Kuchings takplasser tilbyr. Omfavn byens sjarm og nyt det høye livet i Kuching. Høyden legger til et nytt perspektiv som forsterker appellen til denne praktfulle byen. Så fortsett - nyt stemningen, slipp ånden løs og sett i gang festen!