Gunstig gelegen tussen de heuvels en de zee, draait Adelaide helemaal om werk en plezier. Bekend om zijn bloeiende kunstscene, internationaal erkende livemuziek, heerlijk eten, bekroonde wijn, kunstgalerijen en hotels van wereldklasse. Of u nu op zakenreis bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe energie, Adelaide zorgt ervoor dat uw dagen gevuld zijn met mogelijkheden. Onder het aanbod van voorzieningen van de stad vallen de eersteklas hotels op, die alle benodigdheden bieden voor een succesvolle zakenreis met een vleugje vrije tijd. Hier zijn enkele beste hotelaanbevelingen voor Adelaide.

Het InterContinental Adelaide ligt direct naast het Adelaide Convention Centre en beschikt over luxe accommodatie op een centrale locatie. Het hotel is ontworpen om aan de behoeften van de zakenreiziger te voldoen met werkruimtes in elke kamer, gratis Wi-Fi en een 24-uursbusinesscentrum. Na een lange dag kunt u ontspannen in de healthclub en genieten van moderne Australische gerechten in het restaurant aan de rivier van het hotel.

2. Hilton Adelaide

Hilton Adelaide ligt midden in de bruisende zakenwijk en biedt de perfecte mix van zaken en plezier. Het beschikt over goed uitgeruste zakelijke faciliteiten, WiFi, ruime kamers met een werkplek en een 24-uursconciërgeservice. Voor uw ontspanning kunt u genieten van het zwembad op het dak, het fitnesscentrum en de nabijheid van de levendige eetcultuur op de centrale markt.

Het Stamford Plaza Adelaide is een ideale keuze voor zakenreizigers, gezien de strategische ligging dicht bij de belangrijkste bedrijfs- en overheidskantoren van Adelaide. Het hotel biedt conferentiefaciliteiten, een volledig uitgerust businesscentrum, breedband-WiFi en werkstations op de kamer. Ontspan na het werk bij het zwembad op het dak, het fitnesscentrum of de drie restaurants van het hotel.

4. Crowne Plaza Adelaide

Crowne Plaza Adelaide ligt in het hart van de zich ontwikkelende innovatiewijk Lot Fourteen in Adelaide en is perfect voor vooruitstrevende reizigers. Dit hotel ligt niet alleen dicht bij zakencentra, maar ook bij de Universiteit van Adelaide en de Art Gallery. Geniet samen met een volledig uitgerust businesscentrum, werkvriendelijke kamers en gratis WiFi van het terras met zwembad. Combineer het met heerlijke eetgelegenheden en je hebt de volledige balans tussen werk en privé binnen handbereik.

Mayfair Hotel in Adelaide is een ware manifestatie van luxe accommodatie. Het 5-sterrenboetiekhotel biedt een verfijnd interieur, een goed uitgerust businesscentrum en individueel ontworpen werkruimtes in elke kamer. Op het recreatiegebied vindt u elegante bars en een veelgeprezen restaurant, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen.

6. Pullman Adelaide

Het Pullman Adelaide is een slimme keuze voor de doorgewinterde zakenreiziger. Het hotel ligt in het stadscentrum en biedt een speciaal businesscentrum, comfortabele kamers met werkplekken en supersnelle WiFi. Geniet van de spa, de fitnessruimte, het zwembad en de nabijheid van de beste restaurants en attracties van Adelaide, waarmee aan al uw zakelijke en recreatieve behoeften wordt voldaan.

De zakenvriendelijke voorzieningen en de bijbehorende vrijetijdsmogelijkheden maken deze tophotels in Adelaide tot een ideale keuze voor zakenreizen. Ze zorgen niet alleen voor een comfortabele en efficiënte werkomgeving, maar bieden tegelijkertijd ontspanning en vrijetijdservaringen.

Waarom genoegen nemen met minder als u het beste van beide werelden kunt hebben? Houd er rekening mee dat niet elk hotel tegemoetkomt aan de behoeften van een zakenreiziger. Wees daarom kieskeurig. Vergelijk hoteldeals in Adelaide en maak je huiswerk voordat je je keuze maakt.

Wanneer het werk van de dag erop zit, is er in Adelaide genoeg om het oog, de smaakpapillen en de geest te plezieren. Dus wat u ook doet, in Adelaide kunt u er altijd een beetje plezier mee combineren.